Se video: Amanda Berry og to andre ofre siger tak til deres støtter

Sådan siger amerikanske Amanda Berry i en ny video, der netop er lagt på YouTube. I videoen kan man også se hilsner fra Gina DeJesus og Michelle Knight, der sammen med Amanda Berry tilbragte et årti i en mørk kælder under et hus i Cleveland, hvor de blev holdt fanget af den 52-årige buschauffør Ariel Castro.

Han nægter sig skyldig i de 329 anklagepunkter, han er blevet stillet over for i den gruopvækkende sag. Voldtægter, tæsk og aborter har ifølge politirapporter været en del af kvindernes liv, men selv om det har været rædselsfuldt, vil Michelle Knight ikke fælde dom over Castro.

»Jeg vil ikke opsluges af had. Vi er blevet såret af folk, men vi må fæstne vores lid til Gud som dommer. Vi må være positive. Jeg kigger fremad mod mit nye liv,« lød det fra Knight, der tydeligvis er fokuseret på religion i forsøget på at bearbejde det forfærdelige fangenskab.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Den sidste af kvinderne, Gina DeJesus, er noget mere fåmælt i videoen og nøjes med at sige tak for de store summer penge, som folk over hele USA har doneret til familien, også mens hun sad fanget i Ariel Castros kælder.

Kvinderne undslap fangenskabet, da en nabo 6. maj hørte Amanda Berrys skrig om hjælp og kom hende til undsætning.

Se videoen nedenunder.....

Dagens Gossip