Se video: Emmelie de Forest øver til Eurovision Song Contest

Så nærmer Eurovision Song Contest sig, som sidste år suverænt blev vundet af svenske Loreen. Derfor afholdes sangdysten i år i Malmø.

Danmark stiller med 20-årige Emmelie de Forest, der i den første semifinale på tirsdag skal kæmpe for at komme med i den store finale den 18. maj.  Det sker med nummeret ”Teardrops”.

Lige siden Emmelie de Forest vandt Dansk Melodi Grand Prix har bookmakere været ret så enige – Danmark vinder Eurovision Song Contest 2013.

- Hvis man ser på stemningen rundt omkring i Europa lige nu, så er der bestemt en rigtig god chance for, at Danmark kan gå hen og løbe med førstepladsen i år. Med Emmelies naturlige charme og fantastiske stemme kombineret med en ørehænger af en sang skrevet af en dynamisk sangskrivertrio bestående af Lise Cabble, Julia Fabrin og Thomas Stengaard, kan jeg kun være enig med bookmakerne og tro på en topplacering til Danmark i år, siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme, til dr.dk/grandprix.

Præsentationsrækkefølgen er for første gang ikke sket ved lodtrækning. Derimod er det den svenske tv-kanal, SVT, der har blandt sangene for at skabe afveksling mellem ballader og uptempo-numre.

I semifinalen på tirsdag skal Danmarks Emmelie de Forest på scenen som nummer fem.

Lige nu øves der op til semifinalerne. Mandag var Emmelie de Forest for første gang på scenen i Malmø. Og det gik stort set uden fejl. Se videoen nedenunder…..

 

Dagens Gossip