Se video: Find den lyserøde billet og vind en rejse til New York!

Producenten af hygiejne bind har nemlig gemt lyserøde billetter i tilfældige pakker rundt omkring i Danmark.

Er du en af de heldige som finder en lyserød billet i din pakke, får du muligheden for at deltage i konkurrence med en gevinst som de fleste kvinder drømmer om.

Vinderen af konkurrencen får nemlig ikke blot en rejse til New York, men også 5 nætter på hotel og en personlig shopper!

Ikke nok med at det er en usædvanlig og spændene måde at skabe omtale om sit brand på, så kan man også være sikker på at det er en markedsførings-strategi der med garanti vil booste salget af bind.

Lad jagten på den lyserøde billet begynde!

Denne artkel er sponsoreret indhold!

 

 
!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=8386587313667941821487757",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_8386587313667941821487757");

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip