Se video: Kan man sætte bajer efter alting?

Kælenavne er noget der som regel bliver forbundet med det man holder kært, hvilket jo nok også er derfor fyraftensbajer, flyttebajer, kvajebajer mm., er blevet landskendte metafore for øl til diverse lejligheder.

Det kan nok diskuteres hvorvidt ’er-det-med-den-på-bajere’ eller ’sæt-mig-ned-bajere’ er noget der reelt set giver mening, men ikke desto mindre er humoren i højsædet i de små videoer.

Om du skulle være enig med den ene eller den anden ølkusk, så har du helt selv mulighed for at bidrage med din egen ide.

Videoen sender dig nemlig videre til Tuborgs Facebook side, hvor du kan komme med dit forslag til hvad man kan sætte foran bajer, samt se de andre videoer om ølkuskene.

Skulle netop dit kælenavn til din øl være blandt de bedste, så er der desuden en chance for at det kommer til at pryde sommerens Tuborg dåser.

Man kan jo evt. åbne sig en god-humor-bajer, mens man ser de to komikere i Tuborg ølkusk kostumerne diskutere, om man virkeligt kan sætte bajer efter alting.

 

 
!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=6256587313946312421547678",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_6256587313946312421547678");

Artiklen er leveret i samarbejde med Tuborg.

Dagens Gossip