Se video: Krydstogskib med 2200 passagerer i flammer

En luksusferie på et krydstogskib til Bahamas udviklede sig mandag til en sandt mararidt for 2200 passagerer på skibet The Grandeur of the Seas, da en voldsom brand brød ud i skibets agter-ende.

Det skabte en del panik, da brandalarmer natten til mandag fik passagererne ud af deres kahytter, så de kunne blive samlet i store opholdsrum. Her kunne de skrækslagende feriegæster blandt andet se, hvordan besætningen gik i gang med at klargøre luksuslinerens redningsbåde, og alle blev bebordret i redningsveste.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Heldigvis kom det aldrig så langt, da man i løbet af et par timer fik slukket ilden. Flammerne havde dog skabt så store skader på flere af skibets dæk, at kaptajnen besluttede at bringe The Gandeur of the Seas til kaj i Freeport på Bahamas.

Skibet var sejlet ud fra Baltimore i fredags, og her bliver samtlige passagerer nu tilbudt at blive fløjet tilbage til.

Royal Caribbean, som havde arrangeret krydstogtet, oplyser, at samtlige 2224 passagerer og 796 besætningsmedlemmer er kommet sikkert i land, og at ingen er kommet til skade under branden. 

Det er ikke første gang i år, at et krydstogtskib får problemer. I februar drev skibet The Carnival Triumph rundt i Den Mixicanske Golf i fire dag med 4200 passagerer, da skibet havde mistet al strøm.

Se videoen af branden på The Gandeur og the Seas herunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip