Se video: Lukas Graham fuldender Grøn Koncert

Grøn Koncert er nu klar med det sidste navn til årets festival. Der er debut til Lukas Graham, som også brugerne på de sociale medier har haft højt på ønskelisten.

Alt, hvad Lukas Graham rør ved, ser ud til at få succes. Det forholdsvis nyetablerede band, der debuterede sidste år med deres selvbetitlede album, havde allerede inden debutudgivelsen opnået enorm succes med deres hjemmeproducerede YouTube-videoer til kæmpehittene Drunk In The Morning og Criminal Minds.

Efterfølgende er samtlige af deres singleudspil gået platin, hvilket i sig selv er en imponerende bedrift, som de færreste overhovedet tør drømme om.

Bliv ven med Dagens.dk nu - tryk her

Nu er det fremadstormende band klar til at indtage verdens grønneste publikum med deres soulede ghetto-pop og sætter derved det sidste punktum for offentliggørelserne til dette års Grøn Koncert.

- Jeg tror det bliver fedt og sjovt og hyggeligt, siger Lukas Graham.

Den naturlige mangfoldighed

Forsanger Lukas Graham Forchhammer er opvokset på Christiania og har et helt personligt og meget nært forhold til mangfoldighed og Plads til forskelle:

- Jeg har sådan et forhold til mangfoldighed, at faktum er, om man kan lide det eller ej, så er vi her alle sammen. Det er ligesom step one. Og jeg synes personligt, at når vi nu alle sammen er her, så skal vi få det bedste ud af det, fortæller han.

Det endelige program for Grøn Koncert 2013:

Nik & Jay

Magtens Korridorer

Mads Langer

Carpark North

Medina

Kato

Donkey Sound feat. Wafande, Shaka Loveless, Klumben og Raske Penge

Lukas Graham

Billetsalget er allerede i gang via www.groenkoncert.dk, og på mandag åbnes der for billetsalget i Føtex og Bilka i hele landet.

Du kan se video og interview med Lukas Graham længere nede på siden......

Her kommer Grøn Koncert:

18. juli: Kolding

19. juli: Randers

20. juli: Aarhus

21. juli: Aalborg

25. juli: Esbjerg

26. juli: Odense

27. juli: Næstved

28. juli: København

 

Dagens Gossip