Se video: Mand bor sammen med badedyr - planlægger at gifte sig med et af dem

Et styks forelsket mand. 20-årige Mark fra Redlands, Californien i USA, er så vild med oppusteligt legetøj, at han bor sammen med 15 badedyr. Han går sågar med planer om at gifte sig med sin favorit.

Mark har hafr sine usædvanlige venner i seks år, men siger, at han nu er faldet pladask for dragen Lila, som efter eget udsagn er hans livs kærlighed.

Den 20-årige amerikaner nægter at skilles fra sine venner i mere end en dag af gangen. Han sover endda med dem, laver mad og sidder sammen med dem og spiser.

Hver af de plastiske venner har sin egen personlighed, hævder han. Han fortæller, at nogle kan lide at lytte til musik, mens andre bare gerne vil sove hele dagen.

Mark siger, at han fik sin åbenbaring på en hoppeborg, da han var blot 14 år gammel. Her var han på udkig efter den kærlighed, som han siger, at han aldrig fik fra sin mor.

- De er bløde, de er nuttede, jo større - jo bedre. Det betyder, at der er mere at elske, forklarer Mark på spørgsmålet om, hvorfor han foretrækker luftfyldte legedyr frem for mennesker.

I en TV-serie på TLC bliver Mark, som til dagligt går på college, opfordret til at gå til psykolog. Psykologen hjælper ham med at komme ud blandt rigtige mennesker, men den unge mand insisterer på fortsat at have badedyrene i sit liv.

Dagens Gossip