Se video: Miss Utah leverer fuldstændigt uforståeligt svar

At Marissa Powell, som også er kendt som årets Miss Utah, har udseendet med sig, må regnes for særdeles heldigt. For vi er ikke sikre på, at der er ret meget mellem ørerne på hende.

Under skønhedskonkurrencen MIss USA blev de smukke deltagere traditionen tro også alle stillet et samfuldsrelevant spørgsmål. Det var bare ikke alle, som klarede den opgave lige godt.

SE OGSÅ: Oh-oh! Nu springer Frederik Fetterlein ud som sanger

Deriblandt Miss Utah, som fik dette spørgsmål af dommeren Nene Leakes:

- En rapport viser, at kvinderne er den primære forsørger i 4o procent af amerikanske familier med børn. Alligevel tjener kvinder stadig mindre end mænd. Hvad siger det om vores samfund?

Dette var tydeligvis ikke et emne, som Miss Utah havde forberedt sig på. Hendes svar blev i hvert fald temmelig uforståeligt, for ikke at sige direkte sort:

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Jeg mener, at vi kan relatere dette tilbage til uddannelse og hvordan vi …. fortsætter med at stræbe efter (lang pinlig pause) at finde ud af, hvordan job skabes lige nu. Det er det største problem. Og jeg tror, at særligt mænd er  … øh … set som lederne af dette, så vi er nødt til at finde ud af, hvordan man skaber uddannelse bedre, så vi kan løse dette problem. Tak, lød det meget lidt overbevisende fra Marissa Powell.

A' hva?

Fik du heller ikke fat i pointen i Miss Utahs svar, så se videoklippet fra skønhedskonkurrencen herunder. Men vi garanterer ikke for at du bliver klogere af at høre svaret.

Det var i øvrigt den 25-årige Erin Brady, som blev kåret til "Miss USA 2013" i søndags. Andenplads gik til Miss Alabama med det borgerlige navn Mary Margaret McCord.

Dagens Gossip