Se video: Nu fås 'Klovn the Movie' som spilleautomat

Danmarks mest tåkrummende makkerpar er på banen igen.

Først kom seks sæsoner, da Casper Christensen og Frank Hvam underholdt os i Klovn-serien. Senere blev universet udvidet med et brætspil og en Klovn-øl. Og da Klovn the Movie-filmen kom, kulminerede succesen.

Klovn kan få de fleste til at knække sammen af grin, men nu kan du også vinde penge på det populære univers fra Klovn the Movie. Danske Spil lancerer nemlig en ny spilleautomat på deres Casino-site.

Den tager udgangspunkt i netop Klovn the Movie, som der vil være scener fra undervejs i spillet. For et år siden lancerede Danske Spil en spilleautomat med Olsen Banden-tema. Det blev en succes, og det håber spilleudbyderen at kunne gentage:

- Klovn er et kulturfænomen i Danmark. Det er bredt appellerende og sjovt. Denne spilleautomat er en lidt mere moderne pendant til den, vi lavede med Olsen Banden, som også var populær, siger brand manager hos Danske Spil, Thomas Rex, til Dagens.dk.

På den nye Klovn-spilleautomat kan du vinde på den evigt uheldige Frank. Du kan også have heldet med dig på 5 x Casper og 5 x Tour de Fiss’. Eller masser af andre kombinationer.

Du kan vinde op til 500.000 kr. på Klovn the Movie spilleautomaten, g tilmelder man sig, er man automatisk med i lodtrækningen om en 'Tour de Fiss' til Skanderborg Festivalen med alt betalt.

Her er en video om den nye spilleautomat.

Dagens Gossip