Se video og billeder: Rejsegilde på nyt børnehus i Vifdam

Det var en stolt og meget tilfreds formand for Børneudvalget, der i går kunne tale ved rejsegilde på det nye moderne børnehus i Vifdam.

Jørn Dohrmann roste i sin tale håndværkerne for veludført arbejde og udtrykte glæde ved det gode samarbejde som har præget helle byggeprocessen. Han rettede også en speciel tak til naboerne, som har måttet tåle store lastbilder, byggearbejde og meget andet.

- Det bliver et topmoderne, lyst og dejligt børnehus med plads til 140 vuggestue- og børnehavebørn. Jeg kan tydeligt fornemme, at både børn, personale og forældre glæde sig meget til bygningen står færdigt. Børnene går rundt og snakke om hvor de skal have stue og hvor de skal lege gemme og personalet er tydeligt begejstret for de mange nye muligheder.

- For mig at se er det vigtigt, at vi som kommune hele tiden udvikler vores tilbud til borgerne. I dette tilfælde forældre og børn, det er børnene vi skal leve af i fremtiden og derfor skal vi søge for de får en god og tryg start på livet. Her er både ordentlige bygninger og kvalificeret personale afgørende, sagde Jørn Dohrmann.

Efter talerne bød børneudvalgsformanden på pølser og sodavand og det var bestem populært både blandt børn og voksne.

Se video og billeder nedenunder.....

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip