Se video og billeder: Stjernerne blev smidt ud i dramatisk finale

Der var smæk for skillingen i den spanske pokalfinale, Copa del Rey, fredag aften.

Efter en dramatisk finale med både udvisning og bortvisning til Real Madrid, endte det med, at Atletico Madrid kunne løfte trofæet med en sejr på 1-2.

Dermed ender sæsonen relativt ufrugtbar for Real Madrid, der må nøjes med den spanske Super Cup i pokalskabet i år.

Ronaldo bragte planmæssigt Real Madrid foran på et hovedstød, men knap 20 minutter senere svarede Atletico igen, da Diego Costa efter forarbejde fra Falcao udlignede.

Real var dog tættest på sejren i den ordinære spilletid, idet både Özil, Benzema og Ronaldo havde afslutninger der ramte træværket.

En kendelse fra dommeren fik pludselig en ellers rolig Real-træner José Mourinho til at fare op fra sin plads og udvelske nogle gloser med dommeren. Det endte med en bortvisning til den berømte trænerpersonlighed.

Den ordinære spilletid endte 1-1. Atletico pressede på fra start i forlængelse, og efter otte minutter var der gevinst, da Miranda headede sejrsmålet i buret.

Herefter eksploderede tingene. Ronaldo blev smidt ud for, tilsyneladende, at have haft en støvlesnude i for tæt nærkontakt med hovedet på Atleticos Gabi.

Det medførte et optrin, hvor de to holds trænere og reservespillere var ved at komme i klammeri med hinanden. Samtidig måtte Atletico-målmanden have behandling, fordi han fik noget kastet i hovedet fra tilskuerpladserne.

Kampen blev dog genoptaget og det endte med, at Atletico Madrid kunne fejres som spanske pokalvindere.

Se video og billeder nedenunder.....

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip