Se video: Politiet går ind i sag mod denne vanvids-bilist

Det er denne video her, der nu får Østjyllands Politi til at reagere.

Vi bragte videoen har på Dagens.dk tirsdag aften, hvor man på optagelserne tydeligt ser en yngre mandlig bilist bevidst køre over for rødt lys.

Optagelserne er tilsyneladende sket i Skanderborg, og det er da også her politiet nu skal undersøge sagen nærmere.

- Jeg har set videoen, og den er nu givet videre til lokalpolitiet i Skanderborg, der nu står for den videre efterforskning. Derfor vil jeg ikke kommentere sagen yderligere, siger Kenneth Benfeldt, der er operativ leder af Færdselsafdelingen hos Sydøstjyllands Politi, til Dagens.dk.

Videoen er optaget af en kammerat, der sidder ved siden af den pågældende bilist.

I videoen kan man se, at to lyskryds passeres, formentlig i høj fart. I det første lyskryds, når det lige akkurat at skifte til grønt, mens det andet lyskryds er rødt, da manden for fuld fart drøner over krydset, selv om der ikke er grønt. Manden viser til sidst i klippet, at han er meget tilfreds med sin hasarderede og vanvittige køretur.

- Det er selvfølgelig ærgerligt at se den slags ude i trafikken, lyder det fra Kenneth Benfeldt, der af hensyn til efterforskningen ikke vil sige mere.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - og gå ikke glip af noget!

Straffen for at køre over for rødt lys er umiddelbart et klip i kørekortet og en bøde på 2.000 kroner, men der kan være skærpende omstændigheder der gør, at sanktionen kan blive langt mere alvorlige.

Hvad tænker du når du ser videoen her? Skriv din mening og deltag i debatten:

Dagens Gossip