Se video: Simon Cowell overfaldet med æg på direkte tv

I forvejen kunne Simon Cowell ikke lide æg, men efter i aftes er han helt sikkert ikke fået mere smag for dem. Midt under det store finale-show på Britain's Got Talent blev dommeren nemlig pludselig angrebet med æg.

Under et nummer løb en kvinde frem på scenen, og mens de to finalister var tvunget til at synge videre og lade som ingenting, kastede kvinden adskillige æg efter Simon Cowell i dommerpanelet.

De øvrige dommere sprang til side, men Cowell kunne ikke undgå at blive ramt. Han måtte derfor gennemføre resten af det direkte tv-show i skjorteærmer.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Kvinden viste sig at være violinist i et band, som deltog i talentkonkurrencen sidste år - og hun var altså ikke nogen fan af Simon Cowell og hans ofte meget kritiske bedømmelser.

Natalie Holt, som kvinden hedder, har siden udtalt, at æg-angrebet var dumt, og at hun på ingen måde ønskede at skade finalisterne Richard og Adam, som var på scenen under episoden.

Simon Cowell reagerede på angrebet med et forvirret smil, mens hans meddommer Amanda Holden nåede at kalde Natalie Holt en "dum ko", inden showet fortsatte.

Se æg-angrebet på Simon Cowell i videoen herunder.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip