Se video: Snookerstjerne får advarsel for onani-scene

Der er ingen tvivl om, at 37-årige Ronnie O'Sullivan er den ellers så noble snooker-sports enfant terrible.

Blandt andet er den fire-dobbelt verdensmesters en af de få i sporten med en dopingdom, som O'Sullivan modtag for teste positive for rygning af marijuana.

Derudover har O'Sullivan også mindre flatterende meritter som at modtage en kæmpebøde for forlade en match midt under kampen på cv'et.

Under det igangværende verdenmesterskab, hvor Ronnie O'Sullivan i øvrigt på enestående vis er i gang med at forsvare sin VM-titel, kom den 37-årige snookerstjerne så igen i uheldigt søgelys.

Det skete, da han i sin semifinale mod Judd Trump brændte en ball og efterfølgende ganske kortvarigt placerede sin kø mellem benene og gav den en hurtig gnubbetur.

Den går tilsyneladende ikke, for kampens dommer Michaela Tabb uddelte en advarsel til O'Sullivan for det, hun kaldte 'obscene gesture' - som nok bedst kan oversættes med 'uanstændig opførsel'. Selv hævdede O'Sullivan, at han blot skulle fjerne noget på køen.

Se video af episode herunder og vurdér selv, hvem der har ret (OBS: Episoden sker cirka 0:08 inde i videoen. Dialogen mellem Michaela Tabb og Ronnie O'Sullivan kommer efter cirka 02:08):

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip