Se video: Stuntmand omkom hængende i eget hår under rekordforsøg

En indisk stuntmand omkom i går, da han var i færd med at slå verdensrekorden i at krydse en flod kun hængende i sit eget hår.

Den 50-årige Sailendra Nath Roy var cirka halvvejs i sit forsøg på at krydse floden Teesta i Darjeeling via en wire, da hans hestehale blev viklet ind hjulet på wiren.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Mens mere end 1000 mennesker så til, kæmpede han hængende i fri luft i 25 minutter for at komme fri, og han forsøgte at fortsætte turen over floden ved at trække sig frem med hænderne. Men midt i kampen fik Sailendra Neth Roy formentlig et voldsomt hjertetilfælde, og da han 45 minutter senere blev skåret ned, stod han liv ikke til at redde.

Der gik lagt tid, inden de mange tilskuere forstod alvoren, af det de var vidne til, da menneskemængden blev ved med at juble over mandens strabadser.

Stuntmanden Roy blev verdenskendt, da han sidste år kom i Guinness Rekordbog for at trække et 42 ton tung tog 2,5 meter - selvfølgelig med sit hestehale. Inden den fatale rekordforsøg i går havde Sailebdra Neth Roy i forvejen rekorden i at bevæge sig længst via en wire kun hængende i håret.

Se videooptagelser af rekordforsøget, inden det går galt, herunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip