Se video: Telmore udruller Overfør Tid

Telmore har netop lanceret konceptet "Overfør Tid", der er en del af selskabets mobilpakker.

Det gode for kunderne er, at man fremover kun betaler for den tid man faktisk har ringet.

Det man ikke bruger i en måned bliver derfor overført til næste måned.

"Overfør Tid" er en del af en større udrulning af en ny platform, der går live den 20. februar 2013. Platformen har til formål at øge fokus på Telmore som det mobilselskab, der gør det nemmere at være kunde, med taglinen ”Det behøver ikke være svært”.

Hos Telmore er de 200 medarbejdere oplært i, at at tænke kunderne først. Og medarbejderne bliver nu sat i fokus med en videofilm, optaget i ’det grønne rum’, der er placeret i huset.

Her har man sat et kamera op og åbnet dørene for medarbejderne, der har noget på hjerte og et ønske om at formidle Telmores produkter for kunderne.

- For det er på denne måde, at vi bedst muligt viser vores kunder, at vi tager dem seriøst – og samtidig viser, at vores produkter er så enkle, at de kan forklares af alle typer medarbejdere på kort tid. Det ligger i vores dna, at det ikke behøver være svært at være kunde hos Telmore, lyder det fra selskabet.

- En af vores fornemste opgaver som teleselskab er at yde den bedst mulige kundeservice. For kun med tilfredse kunder kan vi drive en sund forretning. Hos Telmore arbejder vi med 100 % gennemsigtighed for kunderne. Vi har en unik position i en uigennemskuelig telebranche, der består af svært tilgængelige prissætninger, stjernetekster og skjulte gebyrer. Sådan er det ikke hos Telmore. Her får du, hvad du ser – også med vores produkter. Det behøver nemlig slet ikke at være så svært at vælge teleselskab.

Se videoen her:

 

 
!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=1646587313611906831473966",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_1646587313611906831473966");

Dagens Gossip