Se video: Tid til at flytte hjemmefra?

Desværre er der for tiden stor boligmangel blandt unge, og situationen er især slem for tilflyttere til hovedstaden og de større byer i Danmark.

Heldigvis viser det nuværende boligmarked tendenser som kan forbedre denne situation.

Når priserne på ejerlejligheder stiger, vil priserne på andelslejligheder også stige, og faktisk med langt flere procent af investeringen end for boligejere.

Derfor kan investering i andelslejligheder være den helt rigtige løsning for unge – der med lidt hjælp fra forældrene – skal flytte hjemmefra hurtigst muligt.

Arbejdernes Landsbank kan give alle en hjælpende hånd med på vejen – de har bl.a. et specielt uddannet team af andelsboligrådgivere, der har et indgående kendskab til andelsboligforeningerne i Danmark og herunder også foreningernes økonomi.

Se videoen for mere information om hjælp til investering i andelsbolig:

 
!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=7306587313805458201521467",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_7306587313805458201521467");

Artiklen er leveret i samarbejde med Arbejdernes Landsbank.

Dagens Gossip