Se video: Tivolis nye superforlystelse skal hedde Aquila

Mere end 3.900 forskal har været i spil til Tivolis nye forlystelse, og det gælder blandt andet Psykosen, Banditten, Tordenfuglen og Rundtossen.

Den vilde forlystelse i Tivoli slipper centrifugalkræfter af styrken 4G løs, og navnet er faldet på Aquila.

Det betyder ørn på latin, men er også navnet for stjernebilledet Ørnen som Tycho Brahe observerede i slutningen af 1500-tallet, hvor han registrerede det på sin store himmelglobus med mere end 1000 stjerner. Navnet blev fundet i forbindelse med en radiokonkurrence på The Voice.

Navnet Aquila giver i følge Tivoli god mening, fordi den nye vilde forlystelse sammen med to andre nyheder bliver placeret i Det muntre Hjørne, der fra april netop tager afsæt i et nyt 1200 kvadratmeter stort Tycho Brahe univers, hvor temaet kredser sig om drømme og rejser til fremmede planter og stjerner.

Navnet blev fundet i en konkurrence arrangeret af The Voice, og manden bag navnet blev 27 årige Anders Krabbe Jensen fra Østerbro i København, der belønnes med en rejse for to til Coney Island i New York, hvor der står en tvilling til forlystelse som opføres i Tivoli.

- Det er et stærkt navn fyldt med historier helt til de glade dage med Tycho Brahe der også kunne opføre sig som en rundtosse, men det bliver oplevelsen også, når passagerne sætter sig til rette i ørnesæderne, hvorefter centrifugalkræfter af styrken 4G slippes løs. Forlystelsen der bliver kræs for vovehalse og jeg tror den får kælenavnet ”killeren”, så nu ser vi frem til at åbne det nye større Tivoli med hele 3 nye forlystelser, hvor vi sætte nye standarder for hvviin og skrig, siger ressechef Torben Plank fra Tivoli.

Her kan du se den nye Aquila:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip