Se video: Villavej evakueret - politiet finder kemikalier efter brand

Selv om forsvarets ammunitionsryddere og politiet har arbejdet hele natten, så kan beboerne i en radius på 100 meter fra Skippervænget 10 i Odense endnu ikke vende tilbage til deres hjem.

Ved 21-tiden i aftes oprettede politiet en evakueringszone efter fund af flere kemikalier i en lejlighed på adressen. Fundet blev gjort ved undersøgelserne i forbindelse med en mindre brand, som blev anmeldt ved 17-tiden mandag eftermiddag. Branden blev hurtigt slukket, og ingen mennesker kom noget til.

- Lige nu arbejder teknikerne med at undersøge de fund af kemikalier, der er gjort på adressen. Jeg kan derfor ikke sige yderligere om de fund, der er fundet på adressen, siger vicepolitiinspektør Torben Schultz-Petersen fra Fyns Politi.

Han ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvilke stoffer, der er fundet og om de eventuelt er farlige. En person er blevet anholdt i forbindelse med branden. Politiet vil ikke oplyse yderligere om den anholdte.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Der er oprettet et evakueringscenter i Marienlystcentret på Windelsvej 138. Her har nogle få beboere fra området overnattet. Langt de fleste har overnattet hos familie eller venner.

- Beboerne har taget situationen rigtig fint. Der er vel næppe nogen, som synes det er en behagelig oplevelse at blive evakueret, men det er faktisk gået rigtig fint, siger Torben Schultz-Petersen.

Hvis der skulle være beboere fra området, der ønsker et sted at opholde sig, fordi de ikke kan komme hjem, så skal de kontakte Fyns Politi på telefon 114 eller henvende sig på Marienlystcentret.

Dagens Gossip