Se videoen: Beyoncé vil i kontakt med danske Mohamed

Der gik et brøl gennem publikum i Forum, da Beyoncé mandag aften spontant overlod mikrofonen til danske Mohamed Ali, som stod på forreste række. Og Mohamed gjorde det så overbevisende til nummeret 'Halo', at det tilsyneladende også tog pusten fra den amerikanske sangerinde.

SE OGSÅ: Her klasker dansk fan Beyoncé i numsen

Mohamed Ali er da heller ikke hvem som helst. Han blev nummer tre i X Factor i 2009 og drømmer stadig om at bryde igennem med musikken. Det gennembrud kan efter mandagens koncertoplevelse være rykket tættere på. I hvert fald skriver han torsdag på sin Facebook-profil til sine fans:

'Godmorgen søde folk. Nu skal I høre. Vi modtog i går et tip om, at et medlem fra Beyoncés band var gået på twitter, og spurgte om nogen havde video af den unge fyr, som sang til aftenens koncert. Vi har siden hen ikke kunne finde navnet på dette medlem og vi kan ikke spore twitter profilen længere. Det her er så min allerstørste bøn til jer: Hjælp mig med at få denne video frem til Beyoncés band.'

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Interessen fra Beyoncé er ikke bekræftet fra officiel side. Men at dømme ud fra popstjernens reaktion på videoen, var hun imponeret af det danske sangtalent.

SE OGSÅ: Se billederne, der beviser: Alle piger har en vild side

SE MOHAMED SYNGE MED BEYONCÉ I FORUM HER:

Dagens Gossip