Se videoen: Billeder fra skandale-cykelløb går verden rundt

Levende billeder fra et cykelløb i forrige weekend går verden rundt via forskellige blogs. Og i cykelkredse er man rystede over, hvor dårligt løbet er organiseret.

Billederne stammer fra sidste søndags udgave af Crystal Cup, som blev afviklet lige uden for Washingtin D.C.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Omkring 33 sekunder inde i klippet bliver en kvindelig løbs-official ramt af en af rytterne, som halser efter feltet. Kvinden bliver liggende på jorden, og til alt held når en af løbets officielle biler, som er på vej i den modsatte retning, akkurat at bremse, inden hun bliver kørt over.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner på Afrika-date med russerpige

Kvinden pådrager sig kun mindre skrammer, og så skulle man tro, at episoden var lykkeligt overstået. Men midt i al virakken har både betjente, løbskommissær og andre tililende personer glemt alt om feltet, der er på vej tilbage.

I sidste øjeblik opdager de cykelrytterne, som nærmer sig med stor fart, og selvom de desperat forsøger at få rytterne til at køre over i den anden side af vejen, så ender det igen i et stort virvar.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Er det cykelfeltets mest beskidte hold?

Amerikanske Tim Rugg forsøger at hoppe over kvinden, som stadig ligger på asfalten. Men han ender også på jorden. Flere andre ryttere kører snert forbi med høj fart.

Tim Rugg skrev efterfølgende på sin blog, at han anså det for et mindre mirakel, at han brækkede noget og kun fik ødelagt sin cykel.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Rihanna varmer op til Roskilde med mega-joints

Kvinden blev for en sikkerheds skyld kørt på hospitalet. Hun var, selvom hun blev ramt to gange, uskadt. Løbet blev i øvrigt vundet af den tidligere Saxo-Tinkoff-rytter, J.J. Haedo.

SE VIDEOEN, DER GÅR VERDEN RUNDT, HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip