Se videoen: Første dansker med sort bælte i Kyusho Jitsu

Kyusho Jitsu betyder direkte oversat "et-sekunds-kamp". Det er læren og anvendelsen af den anatomiske viden omkring den menneskelige krop i relation til selvforsvar; f.eks. Karate og Kung Fu. Der findes 100-vis af svage steder på den menneskelige krop og ved at udnytte denne, kan en mindre og svagere person forsvare sig mod en der er større og stærkere. Det er "old man Karate".

Kyusho Danmark, som er den danske forening for udøvere af Kyusho, havde sidst besøg af Jim Corn i 2005 og her 8 år senere havde de fornøjelsen af invitere Jim Corn til et seminar igen. Jim underviste samlet over 16 timer fordelt på 3 dage - med over 40 deltagere fra Danmark, Norge og Tyskland.

Nikolaj F. Skarbye, som har trænet Kyusho med Karsten Dam, chefinstruktør for Kyusho Danmark, siden 2004 - har fulgt Jim Corn siden hans første seminar i Danmark, og bl.a. taget til både Tyskland og Holland for at modtage undervisning. Det mundede ud i en test under hans ophold i Danmark og Nikolaj F. Skarbye bestod, som den første dansker, Jim Corns test til 1. Dan i hans fortolkning af Kyusho Jitsu.

Highlights af testen kan ses i videoen nedenunder......

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip