Se videoen: "Grib din p.. og dobbeltklik" for fræk til tv-reklame på Zulu

TV2 Zulu har afvist en tv-reklame for dukkemusicalen Avenue Q. Reklamen var ganske enkelt i følge tv-stationen en overtrædelse af markedsføringsloven.

”Grib din pik og dobbeltklik”, synger det lodne monster Trekkie i Fredericia Teaters anmelderroste og Reumert-nominerede dukkemusical ”Avenue Q”, som får københavnerpremiere på Nørrebro Teater 4. maj. Lige præcis den sangreplik skulle have været med i et tv-spot for forestillingen på TV2 Zulu, som havde tv-premiere i går.  Men den går ikke. TV2 Zulu afviste tv-spottet med den replik.

Fredericia Teater lavede derefter en version, hvor man lagde et biiip henover ”det forbudte ord”. Men heller ikke denne version blev godkendt af TV2 Zulu, så nu har teatret set sig nødsaget til at lægge en speak henover replikken. Den ucensurerede version er dog blevet godkendt på TV2 Zulu efter klokken 21.

Teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater er forundret over beslutningen:

- Vi respekterer naturligvis lovgivningen men er oprigtigt forundrede over, at man på en tv-kanal som TV2 Zulu, som ellers ikke holder sig tilbage med ”frækt sprog” i diverse tv-programmer, ikke vil tillade det i primetime-slottet inden klokken 21. Ordet bruges i en åbenlys humoristisk sammenhæng, og det virker mærkværdigt, at vi ikke engang kan få lov at vise reklamen, når vi selv har bortcensureret det med et biiip, fortæller Søren Møller.

Tv-spottet for ”Avenue Q” kører i de kommende uger på TV2 Zulu.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip