Se videoen: Hans øjne popper ud af hovedet

Skrevet af Sol Stoffregen

03/09/2013

Dagens topnyheder

Nogle kan blinke med øjnene under stor koncentration, og så er der dem, der uden større besvær kan få øjnene til at hoppe ud af øjenhulerne.

Amerikanske John Edward Doyle hører til i den sidste kategori. Under kunsternavnet "Mr. Zoom" har hr. Doyle i de seneste par år rejst verden rundt for at vise sit trick med øjnene. Turen er gået til bl.a. Japan, England og USA.  

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Fornyelig har den populære øjen-popper fået egen hjemmeside, hvor han chokerer med de underligste nyheder, som han selv skriver. Det er på denne side, han har udgivet sin video, hvor han bevæger øjnene på særlig vis, mens kæmpehittet "Get lucky" spiller.
     
"Du har måske set hr. Zoom på Youtube, TV eller nogle tilfældige hjemmeside derude. Siden jeg frigav min øje-popning-video til rytmen af Daft Punks "Get Lucky", er min øje-popning blevet meget populær. Jeg har haft tv-optrædener, live radiointerviews, flere telefonopkald og e-mails. Og jeg er endda blevet fløjet til Japan for at blive vist på et tv-show derude" skriver Mr Zoom på sin hjemmeside, mrzoom.co.

Se videoen nedenfor.