Se videoen: Har jæger nedlagt mytisk blodsuger?

En ganske almindelig jagt tog onsdag en noget uventet drejning for Matthew Harrell fra Leakes County i Mississippi, USA. Den 28-årige mand var ude at kigge efter en vaskebjørn, men endte i stedet med et andet og langt mere opsigtsvækkende byttedyr.

Han skød han nemlig det, han mener er en chupacabra. En legendarisk skabning, som de fleste eksperter mener at være intet andet end en myte. Det skriver Huffington Post.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Chupacabra kan oversættes direkte til 'gedesuger'. Det kommer fra, at skabningen er rapporteret for at angribe husdyr og drikke deres blod – især geder. Videnskabsfolk og andre eksperter regner chupacabraen for at være et fabeldyr.

- Min nabo sagde, den havde dræbt tre af hans høns, fortæller Matthew Harrell til Huffington Post.

Han var dog i første omgang sikker på, at der var tale om en vaskebjørn. Derfor drog han ud med sit gevær for at gøre kål på hønsetyven. Men efter, han havde afgivet det dræbende skud, var han dog ikke så sikker i sin sag længere.

SE OGSÅ: Mystisk havmonster skyllet op på spansk strand

For dyret, som Matthew Harrell havde nedlagt, havde stort set ingen hår på kroppen, lange negle, store tænder og helt røde øjne.

Lokale myndigheder oplyser til WJTV, at der sandsynligvis er tale om en hund med skab eller en coyote. Men det kan kun en DNA-test afgøre.

SE VIDEOEN HER:
 

WJTV News Channel 12

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip