Se videoen: Her bliver brudgom kidnappet og bortført af maskerede venner

Da en kommende brudgom blev kidnappet af sine venner, forgik det på så livagtig måde, at den stakkels mand blev traumatiseret og fik helvedesild.

Nogle vil mene, at der er tale om den bedste polterabend-spøg nogensinde. Mens andre sikkert mener, at "kidnapningen" gik meget langt over grænsen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Britiske Ollie McAninch og hans forlovede Clair Hart kom kørende på landet, da 16 maskerede mænd bevæbnet med baseballbat og røgbomber pludselig overfaldt parrets bil. Det skriver The Sun.

Kvinden, som kendte alt til kammeraternes planer, gav sig til at skrige, mens mændene trak brudgommen i en kedeldragt, bandt ham og kastede ham ind bag i en varevogn. Herefter kørte de mere en 160 kilometer i tavshed, før de gav sig tilkende over for den skræmte fange.

SE OGSÅ: Endnu en kendis lufter sin bikinikrop

Desværre for Ollie McAninch var "festlighederne" ikke slut endnu. Han blev tvunget i en "Borat-mankini" og sendt af sted på en ti kilometer lang cykeltur til det sted, hvor selve polterabend skulle holdes.

Efter den voldsomme kidnapning udviklede brudgommen Helvedesild, som er et meget smertefuldt udslæt. Voldsom stress kan nemlig reaktivere den virus, som giver skoldkopper, og det resulterer i Helvedesild.

LÆS OGSÅ: Liderlig elg jagede danske fiskere ud i norsk flod

Ollie McAninch har dog tilgivet både kæresten og hans venner. Men lover at han nok skal huske, hvem som deltog, når lejligheden byder sig.

SE VIDEO AF DEN VOLDSOMME KIDNAPNING HER: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip