Se videoen: Her knalder par på motorvejen

Sex og bilkørsel i fuld fart er måske ikke den ideelle kombination. Men det blæste et amerikansk par på, da de gav den fuld gas på mere end en måde på Eisenhower Expressway nær Chicago.

Det knaldende par blev opdaget, da et andet par kørte op på siden af dem. Og det var så særpræget et syn, at det måtte foreviges på film.

SE OGSÅ: Par knaldede foran alle i metroen

På videoen, som har fundet vej til YouTube, kan man se, hvordan kvinden sidder oven på manden, mens han styrer bilen.

Og på trods af, at de bliver opdaget og åbenlyst filmet, så fortsætter den liderlige seance. Manden har også overskud til at vinke.

Parret, der ikke kan holde snitterne fra hinanden, ser ud til at klare den erotiske form for multitasking uden problemer. Men måske, de skulle overveje det en ekstra gang, hvis de skulle få ideen til at kaste sig ud i et lignende stunt.

Iføge Daily Mail måtte den 25-årige Luis Briones fra New Mexico i maj stå skoleret til adskillinge anklager. Det skete, efter han var kørt galt, og hans kvindelige medpassager var blevet slynget ud gennem forruden.

Luis Briones skulle angiveligt have haft sex med sin medpassager under kørslen.

Politiet fandt ham med kun én sko og shortsene omvendt på. Kvinden blev fundet på fortorvet - helt nøgen. Hun overlevede ulykken.

SE DET KNALDENDE PAR PÅ MOTORVEJEN HER:

KLIK OG SE BILLEDER I FULD STØRRELSE HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip