Se videoen: Hollandsk reality-show vil sende mennesker til Mars

En enkeltbillet til Mars. Der manglede ikke interesse, da virksomheden Mars One søgte deltagere til et nyt projekt. Et projekt, der kan blive det vildeste reality-show nogensinde.

Det skriver news.com.au.

Projektet rummer da også en noget usædvanlig udfordring. Deltagerne blev tilbudt en rejse til Mars. De kommer bare aldrig hjem igen.

- Vi har modtaget 10.000 mails fra mere end 100 lande fra folk, der er interesseret i at deltage i missionen, sagde Bas Landsdorp, grundlægger af Mars One, under en pressekonference i New York i mandags.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

For at kunne deltage, skal man være over 18 år, have godt helbred, være et godt menneske, have gode overlevelsesegenskaber og kunne godt engelsk.

Planen er at sende seks grupper a' fire personer til Mars med to år imellem. Det tager syv måneder at rejse til Mars, og den første gruppe skal af sted i år 2022.

For at finansiere projektet, skal det dækkes i lighed med OL. Men her kommer det i stedet til at handle om deltagernes evne til at få et liv op at stå på Mars.

Det udsædvanlige projekt løber op i seks milliarder dollars. 

- Det lyder som mange penge, og det er det også. Men forestil jer, hvad der kommer til at ske, når vi har den første landing på Mars. Alle vil se det, siger Bas Landsdorp.

Projektet har fået kritik fra flere sider, men til trods for, at deltagerne sætter livet på spil og ikke har mulighed for at vende tilbage til jorden, mener det hollandske selskab, at det holder sig inden for de etiske grænser.

<p><a data-cke-saved-href="http://video.news.com.au/2381332000/Free-one-way-ticket-to-Marsvolunteer... href="http://video.news.com.au/2381332000/Free-one-way-ticket-to-Marsvolunteer... Free one-way ticket to Mars...volunteers needed</a></p>

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip