Se videoen: Jennifer Aniston springer ud som stripper

Friends-darlingen Jennifer Aniston optræder noget mere afklædt, end man er vant til at se hende, i den kommende komediefilm We're The Millers.

Hun er den søde og charmerende Rachel i serien Friends. Men Jennifer Aniston har også en mere rå og sexet side, og den kommer vi til at stifte bekendtskab med i den kommende komediefilm, We're The Millers.

Her kaster hun klæderne, mens hun vrider sig, danser frækt og klapper sig selv i måsen for at overbevise nogle narkohandlere, der har taget hende og familien til fange, om, at hun virkelig er stripper.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Jennifer Aniston spiller den falske hustru til fyren Jason. Han er blevet lovet 100.000 dollars for at smugle et parti marijuanna over grænsen fra Mexico.

For ikke at vække opsigt overtaler han Aniston til at hjælpe sig. Parret får også hjælp af et par lokale børn, og så går turen over grænsen under påskud af, at de er en lykkelig familie.

Det går selvfølgelig galt - og så har vi balladen. Hele historien må vi dog vente med, til filmen har premiere i august.

SE JENNIFER ANISTON SOM STRIPPER HER:

We're The Millers - Red Band Trailer - Official Warner Bros. UK

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip