Se videoen: Kan du få et vækst-lån til din virksomhed?

Det skal være slut med at smide gode penge efter dårlige.

Sådan er filosofien bag Vækstfondens nye tilbud om vækstlån til virksomhederne.

Derfor målretter fonden nu deres lånetilbud mod selvstændige, der allerede er godt i gang, men som altså mangler penge for at kunne skabe endnu flere arbejdspladser i Danmark.

Dermed mener Vækstfonden, at det ikke nytter at låne penge ud til selvstændige, der alligevel ikke er i stand til at skabe noget produktivt.

Enhver virksomhed med visioner, kan med billige lånte penge skabe endnu flere arbejdspladser og dermed endnu flere skattekroner til landet.

Desuden er Vækst-lånet et sundt incitament for succesfulde iværksættere til at blive i landet, og ikke ”flygte” til nabolande med mere optimale virksomhedsforhold.

Er du den rette til at modtage Vækst-lån? Se videoen her, for at lære mere om lånene eller klik dig videre til vækstfondens hjemmeside for at læse om betingelser og mere:

 

 
!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=7966587313615479881474844",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_7966587313615479881474844");

Dagens Gossip