Se videoen: Lefty reddede ejer fra skud - mistede selv benet

Røveren rettede sin pistol mod faderen i familien under hjemmerøveriet 22. juli i staten Virginia. Men pitbullen Lefty sprang på røveren og blev selv skudt i højre skulder.

Dermed reddede den formentlig sin ejers liv, men nu havde hunden selv fået revet musklen over og knoglen knust. Dyrlægerne på Atlantic Animal Hospital så ingen anden udvej end at amputere benet.

Men da familien lige var blevet røvet, havde de ikke råd til behandlingen. Derfor delte dyrehospitalet Leftys historie på Facebook og bad om donationer.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Hvis du kan hjælpe hende og hendes familie med at dække nogle af operationsudgifterne, vil de være så taknemmelige. De vil gerne have hende hjem så hurtigt som muligt, fordi børnene er bange uden hende, skrev dyrehospitalet blandt andet.

På blot en dag blev 75 procent af udgifterne dækket ad den vej, og i skrivende stund er opslaget blevet delt 5000 gange.

Lefty kunne få sin operation den 25. juli, og allerede dagen efter kunne hospitalet vise en video af den nyopererede hund, der fint humpede afsted på sine tre ben.

I sidste uge fik Lefty fjernet de sidste sting, og ifølge dyrehospitalet har hun det forbløffende godt alt taget i betragtning.

Se billeder og video af Lefty herunder.

 

Dagens Gossip