Se videoen: Nu skifter Coca Cola navn

Louise, Peter, Martin og Camilla. Snart skiftes 'Coca Cola' ud med kendte danske navne på sodavandsflaskerne. I hvert fald for en stund. Flasker med 150 danske navne bliver afsløret allerede på tirsdag.

Det skriver Markedsføring.dk.

Kampagnen går ud på at låne forsiden af flaske-etiketterne til en række populære danske navne. Det skal inspirere danskerne til at tage kontakt til gamle eller nye venner og dele en Coca-Cola.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Vi anvender de danske fornavne på en anderledes og social måde til at minde folk om de personer i deres liv, som de kan lide at være sammen med, som de måske har mistet kontakten til, eller som de godt kunne tænke sig at få kontakt med, siger landechef i Coca-Cola Danmark, Charlotte Van Burleigh.

De personlige Coca-Cola-flasker kan findes i dagligvarebutikker i hele landet i løbet af de kommende måneder. Navnene bliver afsløret på kampagnesitet.

De 150 navne vil være at finde på halvlitersflasker med Coca-Cola, Coca-Cola zero og Coca-Cola light. Flaskerne er limited-edition og vil kun være på markedet i en begrænset periode.

Du kan se en video om colaen nedenunder.....

 

Se om Coca-Cola skifter til dit navn i dag from Make Sense on Vimeo.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip