Se videoen: Nu skifter Coca Cola navn

Louise, Peter, Martin og Camilla. Snart skiftes 'Coca Cola' ud med kendte danske navne på sodavandsflaskerne. I hvert fald for en stund. Flasker med 150 danske navne bliver afsløret allerede på tirsdag.

Det skriver Markedsføring.dk.

Kampagnen går ud på at låne forsiden af flaske-etiketterne til en række populære danske navne. Det skal inspirere danskerne til at tage kontakt til gamle eller nye venner og dele en Coca-Cola.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Vi anvender de danske fornavne på en anderledes og social måde til at minde folk om de personer i deres liv, som de kan lide at være sammen med, som de måske har mistet kontakten til, eller som de godt kunne tænke sig at få kontakt med, siger landechef i Coca-Cola Danmark, Charlotte Van Burleigh.

De personlige Coca-Cola-flasker kan findes i dagligvarebutikker i hele landet i løbet af de kommende måneder. Navnene bliver afsløret på kampagnesitet.

De 150 navne vil være at finde på halvlitersflasker med Coca-Cola, Coca-Cola zero og Coca-Cola light. Flaskerne er limited-edition og vil kun være på markedet i en begrænset periode.

Du kan se en video om colaen nedenunder.....

 

Se om Coca-Cola skifter til dit navn i dag from Make Sense on Vimeo.

Dagens Gossip