Se videoen: Sangsild snubler på scenen

Torsdag kollapsede rocksangeren Meat Loaf under en koncert på grund af dehydrering, og i weekenden faldt popdrengen Justin Bieber ned i en faldlem under en optræden i Canada.

Nu lider den tredje musikalske megastjerne på under en uge samme skæbne som sine kolleger, og offeret denne gang er Biebers ekskæreste, Selena Gomez.

Mandag gav sangerinden koncert i Tulsa, Oklahoma, i forbindelse med sin turné, "Revival World Tour", men mens hun sang nummeret "Kill Em With Kindness", gik det helt galt for sangsilden.

Den 23-årige Grammy-nominerede stjerne snublede i sine høje hæle og faldt durk mod scenegulvet. Heldigvis kom hun hurtigt på benene igen og udbrød:

- Første fald på hele den forbandede tour - kan I tro det, Tulsa?, råbte hun til publikummet, der klappede hende op, mens hun tilføjede:

- Nå, nu er jeg forbandet, lød det fra hende, hvorefter hun fortsatte koncerten, hvor hun slap - eller faldt.

Selena Gomez brød igennem som Disney-skuespillerinde som blot 10-årig, ind til hun for alvor etablerede sit navn som sangerinde med udgivelsen af debut-solopladen "Stars Dance" i 2013.

Det texanske teenageidol kommer forbi Danmark med sin "Revival World Tour" til efteråret, når hun giver koncert i Forum i København lørdag den 15. oktober.

Se faldvideoen her: https://www.youtube.com/watch?v=CwBVJOH5i1c

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip