Se videoen: Spinkel husmor æder to kilo kød på knap tre minutter

Man skal ikke lade sig narre af en mor til fire fra Nebraska i USA. Godt nok vejer Molly Schuyler kun i omegnen af 60 kilo, men hun kan uden større anstrengelser spise voldsomme mængder mad på ingen tid.

En YouTube-video viser, hvordan Molly Schuyler i bedste grovæder-stil forstår at sætte en to kilos-bøf til livs på to minutter og 44 sekunder - tilbage er kun blodet fra den røde bøf. Konkurrencen foregik på en restaurant i Portland for et par dage siden.

Den bedrift har gjort hende til en af verdens bedste konkurrencespisere. Og det siger ikke så lidt. Det skriver HuffingtonPost.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Inden Molly, som kun har et års erfaring i at kværne store mængder mad på kort tid, satte sig til bords havde Peter Czerwinski rekorden i bøf-spisning på seks minutter og 48 sekunder. 

Den nyopdagede evne til at spise enorme mængder mad på kort tid har den grovædende mor følgende teori om.

- Jeg er bare født på den måde, men måske er det, fordi jeg plejede at slås med mine søskende om maden som barn, siger Molly Schuyler.

Det er ikke kun bøffer, som Molly forstår at fortære på lyntid. En sandwich på seks kilo har også passeret Mollys spiserør - ligesom en portion hytteost på fire kilo fik ben at gå på på under to minutter.    

SE BØF-VIDEOEN HER:

  

SE HYTTEOST-VIDEOEN HER: 

Dagens Gossip

Dagens TV