Se web-tv: Rasmus Seebach bliver den fjerde stjerne på årets Grøn Koncert

Rasmus Seebach.

Årets gæster på Grøn Koncert kan også glæde sig til at høre Rasmus Seebach, der er præsenteret som den fjerde artist på årets turné.

I forvejen er Burhan G, Alphabeat og Nephew allerede på plads, og med Rasmus Seebach oven i den har, ja så er det nogle af de allerstørste danske musiknavne der tager turen rundt i Danmark.

Klik her og føj netnyhederne.dk til som din ven som Facebook

- Jeg ser Grøn Koncert som en hyldest til den danske musik og de mennesker der elsker den, og det er jeg meget stolt af at få lov at være en del af, siger Rasmus Seebach, der får sin debut på Muskelsvindfondens koncertturné.

Han er netop nu aktuel med sin duet med Lionel Richie på "Say You, Say Me", som Richie har medtaget på den internationale udgave af sit seneste album, Tuskegee.

- Det er fedt, når det man laver kan røre noget i folk. Det der har betydet mest for mig, er at vide at min musik både kan være med til at hjælpe folk der kan genkende sig selv i mine tekster, men også kan være med til at starte en fest på et dansegulv. Jeg bliver desuden altid meget rørt når jeg står foran et publikum, og elsker den energi og glæde de giver mig når jeg spiller, siger Rasmus Seebach.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"182","attributes":{"class":"media-image","typeof":"foaf:Image","height":"344","width":"425","style":""}}]]

Dagens Gossip