Sean Connery kæmper mod demens

Skrevet af Lotte Sørensen

25/08/2013
Det fortæller skuespillerens gode ven og kollega Michael Caine til Bild am Sonntag. Han fortæller, at Sean Connery nu altid har sin hustrus telefonnummer på sig, og flere gange er hunblevet tilkaldt for at hente ham, når han pludselig ikke vidste, hvor han var. - Han er ikke længere herre over sit eget sind, siger Michael Caine. Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med Connery og hustruen Micheline Rockebrune bor halvdelen af tiden i Spanien og New York. Connery giver ikke længere interviews, og for tre år siden slog han fast, at han ikke ville lave flere film. Ifølge Michael Caine er han i dag en skygge af sig selv. - Der er grund til alvorlig bekymring, siger han.

Mest læste i dag

Det fortæller skuespillerens gode ven og kollega Michael Caine til Bild am Sonntag.

Han fortæller, at Sean Connery nu altid har sin hustrus telefonnummer på sig, og flere gange er hunblevet tilkaldt for at hente ham, når han pludselig ikke vidste, hvor han var.

- Han er ikke længere herre over sit eget sind, siger Michael Caine.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Connery og hustruen Micheline Rockebrune bor halvdelen af tiden i Spanien og New York. Connery giver ikke længere interviews, og for tre år siden slog han fast, at han ikke ville lave flere film.

Ifølge Michael Caine er han i dag en skygge af sig selv.

- Der er grund til alvorlig bekymring, siger han.