Sean Penn i sammenstød med fan

Synet af en fan, som forsøgte at tage et billede af ham med med sin telefon, fik skuespilleren til at eksplodere forleden.

Episoden udspillede sig på en hotelbar i San Francisco, hvor Penn tirsdag aften nød en drink med et par venner. Hyggesnakken forstummede imidlertid, da en blitz gik af og henledte Hollywood-stjernens opmærksomheden på den famøse fan.

Manden fotograferede skuespilleren på adskillige meters afstand, men det formildede ikke den rasende Penn. Han sprang op og overfusede manden, som han gav ordre til at forlade baren omgående.

Sammenstødet er foreviget på en video, som hjemmesiden TMZ er kommet i besiddelse af. Optagelserne viser, hvordan Penn springer op og skælder ud. »Skrid for helvede ud herfra eller jeg får dig til at æde telefonen«, råber »Dead Man Walking«-stjernen. Da manden bliver stående gentager Penn sin ordre og peger på udgangen.

Senere klagede den Oscar-belønnede skuespiller til St. Regis-hotellets personale, som han mente burde forhindre den slags.

Den 53-årige skuespiller er kendt for sit belastede forhold til medierne og er flere gange dømt for vold mod fotografer, både professionelle og mere private.

Dagens Gossip