SEAT tilbyder nu samlet bilpakke for under 1.500 om måneden

Bilerne falder relativt i pris i disse år, og det danske bilsalg har da også været rekordhøjt i både 2012 og 2013. SEAT er et af de mærker, der springer allermest fremad og var flere gange sidste år det hurtigst voksende bilmærke i Danmark.

Nu vil den spanske tysker så tilbyde bilkøberne endnu mere for pengene med all inklusive-pakker, der indeholder både finansiering af bilen, en service- og reparationsaftale samt forsikring på bilen.

Det betyder, at man kan få eksempelvis den prisvindende minibil Mii fra under 1.500 kroner om måneden inklusive alt. Bilkøberne vil i stadigt stigende grad have en samlet pakke, lyder det fra Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark:

- Der er en stigende tendens til, at bilkøbere ønsker én samlet pakke, hvor det er gjort så nemt og billigt som muligt ikke bare at eje bilen, men også at bruge den, så man kender sine udgifter i årene frem. Derfor tilbyder vi nu en samlet all inklusive-pakke med finansiering af bilen, service og reparation samt ikke mindst en fordelagtigt – og billig – forsikring. Man kan faktisk få en ny bil inklusive alt for under 1.500 kroner om måneden med vores nye tiltag, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Billigt selv for nye bilister

Udover at tilbyde fordelagtige priser i én samlet løsning, så giver SEATs nye tiltag også yngre bilkøbere mulighed for at få en kaskoforsikring med i købet, der ikke flår deres budget i stykker.

- Vi har mulighed for at give de helt unge bilkøbere mulighed for at give de helt unge, nye bilister – som bl.a. vores Mii appellerer til – priser på deres forsikring, der ikke slår dem helt ud, inden de overhovedet er kommet i gang med deres første bil, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.  

Bilister mellem 18 og 21 år kan således få en fuld kaskoforsikring med en selvrisiko på 10.000 kroner fra 633 kroner månedligt, mens det for bilister over 21 år med en selvrisiko på 5.000 kroner koster fra 319 månedligt.

Alle SEAT-modeller fås med All Inclusive. Den variable rente på finansiering ligger pt. på 2,45 procent, service-og reparationsaftaler fra 199 kroner per måned og forsikring fra 319 kroner månedligt.

//SEAT

Dagens Gossip