Sebastian Vettel er ked af buh-råb

Skrevet af admin

27/10/2013

Dagens topnyheder

Når man vinder 10 af sæsonens første 16 grand prix'er, ser det hele let ud. Sebastian Vettel har været særdeles suveræn i denne sæson. Særligt de seneste måneder, hvor han har vundet sæsonens seneste seks grand prix'er.

Men på podiet efter sejren på Buddh International Circuit i New Delhis udkant, afslørede den nu firedobbelte verdensmester, at 2013-sæsonen faktisk slet ikke har været så nem, som det ser ud.

- Udefra ser det nok ud som om, at vi har haft det hele i vores hænder. Men alt i alt har det været en svær sæson.

- For mig personligt var det svært at blive buh'et af, selv om jeg ikke havde gjort noget forkert. At jeg er kommet over det, gør mig stolt, siger Vettel.

- Det er helt utroligt for mig at konkurrere mod verdens bedste kørere og så komme ud som vinder.

- Jeg føler mig ikke gammel, og det er utroligt svært at forstå, hvad jeg har opnået på så kort tid. Måske forstår jeg det bedre om 10 år, siger han.

Red Bull vandt søndag også konstruktørernes VM for fjerde år i træk, og en af årsagerne til tilskueres buh-råb er formentlig Vettels og Red Bulls suverænitet.

Noget andet hænger dog også sammen med en episode i Malaysias grand prix i marts, hvor Sebastian Vettel handlede imod holdets ordrer, og overhalede sin holdkammerat Mark Webber i kamp om førstepladsen.

Over samtaleanlægget havde han ellers fået besked på at holde sig bag Webber.

- Jeg tror ikke, at folk tænker over, at lige i momentet kan man komme til at gøre ting, man fortryder senere.

- Sebastian indså efterfølgende, at han havde lavet en fejl, og jeg synes ikke, at det skal tage noget fra, hvor stor en mester, han er, siger Red Bulls tekniske chef Adrian Newey til Skysports.

Mark Webber rapporteres i øvrigt at have forladt målområdet allerede inden hyldesten af Vettel gik i gang søndag.

/ritzau/