Sejrsstime holder liv i Schalkes Champions League-drøm

09/02/2014

Mens Bayern München kører sololøb mod endnu en Bundesliga-titel, er spørgsmålet om de øvrige Champions League-pladser et mere åbent løb.

Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund sidder aktuelt på anden- og tredjepladsen, men Schalke 04 hænger fast i topfeltet efter endnu en sejr.

Søndagens sejr var den tredje i træk, og holdet har stadig sit første nederlag til gode i 2014. Denne gang gik det ud over Hannover 96, der havde danske Leon Andreasen på bænken i hele kampen.

På hjemmebane sejrede Schalke 2-0 på to mål kort inden pausen. Først scorede Jefferson Farfán og minuttet inden pausen øgede stortalentet Max Meyer til 2-0.

Dermed ligger Schalke 04 to point efter Dortmund på tredjepladsen, mens Hannover 96 indtager en midterplacering uden udsigt til at kunne nå det ene eller det andet.

I søndagens tidlige kamp fik Stuttgart en afklapsning på hjemmebane, hvor Augsburg sejrede med hele 4-1 på blandt andet to mål af André Hahn.

Allerede inden pausen førte udeholdet 2-0, og det gjorde ikke ligefrem vilkårene nemmere for Stuttgart, at Vedad Ibisevic fik rødt kort lige efter pausen.

Med nederlaget ligger Stuttgart bare to point over nedrykningsstregen, mens Augsburg overraskende kan kigge opad i tabellen. Klubben, der kun med nød og næppe overlevede i den forgangne sæson, er to point fra en Europa League-plads.