Seks børn søges til ny "Min søsters børn"

Sidste år rejste Min Søsters Børn til Afrika, nu går turen til det store guldgravereventyr i Amerika.

I "Min søsters børn og guldgraverne" opdager børnene ved et tilfælde, at deres tipoldefar udvandrede som guldgraver til Canada og at de stadigvæk har familie derovre. De kommer i kontakt med en grandtante, som inviterer dem til Canada.

I Canada venter der dem en sand skattejagt, hvor de bliver overrasket af både Canadas spektakulære vildmark, natur, dyreliv og ikke mindst nogen forbryderiske guldgravere.

Nyt hold

Obel Film kan til "Min søsters børn og guldgraverne" præsentere både en ny instruktør og nye manuskriptforfattere. Det er lykkedes at indgå aftale med den succesfulde trio bag megasuccesen ”Klassefesten".

Trioen består af instruktør Niels Nørlev og manuskriptforfatterne Lars Mering og Claudia Boderke. Lars Mering og Claudia Boderke har sammen med producent Michael Obel skrevet manuskriptet.

Børnene fra de sidste tre ”Min søsters børn”-film er blevet for gamle til at spille børn, og derfor er castingen nu i fuld gang for at finde den nye Blob, Pusle, Michael, Jan og Amalie.

Hvem der skal spille Onkel og Fru Flinth falder på plads i løbet af de kommende uger, og lige rundt om hjørnet venter optagelsesprøverne til børnerollerne. Det sker i weekenden 11. til 12. januar, hvor Obel Film prøvefilmer til de seks børneroller der er i "Min søsters børn og guldgraverne".

Børneaudition

På lørdag gælder det rollerne som Blob (drenge 3-5 år), Pusle (piger 4-6 år) og Michael (10-11 år), og søndag prøvefilmes der til rollerne som Jan (11-13 år), Amalie (13-16 år) og Brad (15-17 år). Optagelsesprøverne finder sted i FilmGEAR Studie, Gyngemose Parkvej 82 i Søborg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip