Seks Brøndby-direktører er stoppet siden Bjerregaard

Tommy Håkansson stopper som administrerende direktør i Brøndby med øjeblikkelig virkning. Ny i jobbet bliver den nu tidligere økonomichef Jesper Jørgensen.

Sådan lød pressemeddelelsen fra superligaklubben på den københavnske vestegn tirsdag aften.

Jesper Jørgensen, der har været økonomichef siden 2009, bliver det syvende navn i direktørstolen, siden klubveteranen Per Bjerregaard forlod jobbet i sommeren 2007 for at blive bestyrelsesformand.

Så meget ballade har der været i klubben, som ellers i en årrække var lokomotivet i dansk fodbold.

Efter Per Bjerregaard hed direktøren en overgang Ole Palmå. Han nåede lidt mere end et halvt år i direktørstolen, men kom siden tilbage igen.

Reklamemanden Hermann Haraldsson overtog jobbet i april 2008 og blev fyret igen knapt 18 måneder senere.

Haraldsson blev i efteråret 2009 erstattet af Frank Buch-Andersen, som i forvejen var bestyrelsesmedlem i klubben. Frank Buch-Andersens optræden i klubben blev kort.

Han stoppede et halvt år senere på grund af uoverensstemmelser med bestyrelsen om "væsentlige ledelsesmæssige forhold", lød det dengang på klubbens hjemmeside.

Efter Buch-Andersen vendte Ole Palmå tilbage som direktør fra en anden stilling i klubbens organisation.

I december 2010 meddelte Brøndby så, at Jan Lockhart var ansat som ny direktør og afløser for Palmå.

I sommeren 2012, 18 måneder senere, stoppede han igen, og Tommy Håkansson, som også har haft en rolle i bestyrelsen, blev konstitueret som administrerende direktør.

I hele perioden har superligaklubben også lidt under skiftende trænere og økonomiske problemer, blandt andet efter den såkaldte "feriepengesag", hvor klubben skulle udbetale mere end 20 millioner kroner til en række spillere.

/ritzau/

Dagens Gossip