Seks fartbøder til Justin Bieber i Dubai

Sangeren udløste en stribe af politiets fotofælder og indkasserer et tilsvarende antal fartbøder.

Ifølge de lokale medier kørte Bieber for hurtigt gennem Dubai bag rattet i en hvid Lamborghini, da han i weekenden var på turnébesøg i milliardærernes paradis.

Et øjenvidne fortæller den britiske avis The Sun, at Bieber udløste seks fartkameraer på kystvejen Sheik Zayed Road: »Han var også lige ved at ramme en bus og var mildt sagt iøjnefaldende. En 19-årig i en hvid Lamborghini er ikke ligefrem diskret«, siger Nikki Jameson til avisen og oplyser, at den vilde kørsel foregik søndag, hvor Bieber havde lånt sportsvognen og selv kørte fra det syvstjernede Burj Al Arab-hotel til koncertarenaen.

Popstjernen nåede også at gøre hundredevis af arabiske forældre vrede, fordi han både lørdag og søndag aften gik på scenen med over to timers forsinkelse uden at undskylde. Mange af fansene var børn helt ned til seksåsalderen og de skulle i skole næste morgen.

Søndagens koncert blev ekstra begivenhedsrig, da en hvidklædt ung mand smuttede forbi sikkerhedsvagterne og sprang op på scenen, hvor han kastede sig over sit idol bagfra.

Bieber har nu forladt Dubai og sin hotelsuite til 105.000 kroner per nat til fordel for Sydafrika. I aften spiller sangeren i Cape Town og derefter venter seks ugers pause, inden hans »Believe«-turné fortsætter i USA den 22. juni.

***

Dagens Gossip