Seks søskende kan arve milliarder efter Prince

De advokater, der skal opgøre dødsboet efter Prince, har stadig ikke fundet et testamente, der kan afgøre, hvordan superstjernen ønskede sin formue fordelt efter sin død.

Seks af Princes søskende eller halvsøskende står opført som arvinger i de retsdokumenter, der mandag blev indgivet til en domstol i byen Chaska, Minnesota. Her var der mandag en kort høring i sagen.

Det er ikke endeligt opgjort, hvad værdien af Princes samlede ejendom er, men alene rettighederne til hans samlede musikproduktion vurderes at have en værdi på mere end en halv milliard dollar (3,2 milliarder kroner).

De advokater, der opgør dødsboet, vil fortsætte med at lede efter et testamente, siger en af advokaterne, Natasha Robertson, idet man endnu ikke kan udelukke, at Prince efterlod sig et.

Stjernen har været gift to gange, men begge ægteskaber er endt i skilsmisse.

Så vidt vides havde han ingen nulevende børn, så ifølge loven vil hans arv blive fordelt ligeligt mellem hans søskende, hvis der ikke findes et testamente, og hvis andre arvinger eller kreditorer ikke melder sig, siger skatteadvokat Steve Hopkins.

Han tilføjer, at jo større en formue, der skal fordeles mellem arvinger, jo større er sandsynligheden for, at der vil opstå uenighed, som kan tage flere år at afgøre ved en domstol.

Prince blev fundet død i en elevator i sit hjem lidt uden for Minneapolis 21. april. Han blev 57 år.

Dødsårsagen er endnu ukendt, og retsmedicinere har sagt, at det kan tage uger, før resultaterne er klar fra den obduktion, der er foretaget på superstjernen.

Politiet har på en pressekonference meddelt, at der ikke umiddelbart var tegn på, at Prince havde været udsat for vold eller havde begået selvmord.

Unavngivne politifolk har ifølge flere medier meddelt, at Prince blev fundet med receptpligtig medicin på sig.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip