Seks tegn på at Facebook ikke længere er cool

Er det tid til at unlike din egen Facebook-profil, og i stedet finde nye sociale græsgange på nettet? Nogen kunne tyde på, at verdens største sociale medie er godt på vej til at blive mindre cool - ja, faktisk ligefrem yt.

En undersøgelse blandt britiske teenagere mellem 16 og 18 år viser, at de unge mennesker er flove over at blive forbundet med brugen af Facebook. Det skriver Metro.co.uk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Her er seks grunde til, at du bør overveje din fremtid på Facebook.

1: Du er ven med din mor:

Nysgerrige forældre invaderer langsomt Facebook, og det er kun et spørgsmål om tid, inden de overtaget det helt.

Pinlige kommentarer på din time line og upassende jokes med dine venner er en reel risiko, når du accepterer en venneanmodning fra dine forældre.

2: Du er en Facebook-stalker:

Du bruger timer på at kigge på, hvor sjovt alle andre tilsyneladende har det, når de konstant lægger billeder på Facebook og tjekker ind fede steder.

Hvis du dropper Facebook, slipper du også selv for at blive sat under lup af dine venner.

3: Du har akavet samtaler ude i virkeligheden med dine online "venner":

Har du nogensinde oplevet, hvor akavet det kan være at støde på en Facebook-ven i virkeligheden? I har aldrig sagt mere end tre ord til hinanden, og du aner ikke, hvorfor I blev "venner" online.

4: Du er jaloux på din eks:

Når du eks-kæreste pludselig popper op i din Facebookfedd med en ny og mere lækker kæreste, så er det ved at være på tide at skifte til Snapchat.

5: Du bliver tagget, hvor du på ingen måde har lyst til at blive tagget:

Du undgår, at dine forældre tagger dig på pinlige nøgen-babybilleder ved helt at droppe Facebook.

6: Du er afhængig af Facebook:

Hvis du bruger det meste af din tid på at holde øje med dit news feed, så er du uden tvivl afhængig af Facebook. Så hvorfor ikke blive afhængig af Snapchat, Twitter og Instagram i stedet? 

Dagens Gossip