Seks ud af ti børnefamilier rejser fra Billund Lufthavn

Skolernes sommerferie nærmer sig med hastige skridt, og allerede nu er seks ud af ti rejser med afgang fra Billund solgt hos Star Tour.

Rejseselskabet har flest familiekunder fra Billund – seks ud af ti kunder er børnefamilier, og hver fjerde kunde bor på et Blue Village børnekoncepthotel.

- Vi har stor succes med vores udvalg fra Billund, specielt til familierne. Tendensen er landet over, at flere og flere vælger målrettede hoteller netop til dem, og her er kunder fra Billund helt i front. De vil have en garanteret god og nem ferie, og det får de ved at vælge et hotel, der er skræddersyet til dem, uanset om de er børnefamilie, par eller større grupper, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Hvad siger kunderne?

En ny spørgeundersøgelse lavet via startour.dk viser at 57 procent af de danskere, der tager på en charterferie i løbet af sommeren vægter hotellet højest i valg af rejsemål. Derefter klimaet og strandene. 35 procent vælger all inklusive på ferien, 31 procent vælger morgenmad, mens 26 procent selv laver mad eller går ud at spiser.

61 procent bryder sig ikke om at dele hotel med russere, ligesom køer i lufthavnen er meget upopulære.

Top 3 for Star Tours kunder fra Billund denne sommer bliver:

1: Malloca

2: Vestkreta

3: Tyrkiet

- Vi har oplevet størst stigning i efterspørgslen på rejser til Mallorca for kunderne fra Billund. Øen har det hele for alle målgrupper, og den er nem og tryg at bevæge sig rundt på. Samtidig er udbuddet af varierede hoteller og oplevelser rigtig stort her, slutter Stig Elling.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip