Seksårig dreng mobbes for at gå med neglelak – hans mors reaktion er fantastisk

I et opslag på Facebook beskriver en mor, hvordan hendes seksårige søn elsker at klæde sig ud som en pige, og tale om de ting, som piger gør.

Selv ser Devon Berryann intet problem i sin søns tøjvalg og seksualitet, og hun støtter ham i alt, hvad han gør.

- Min seks år gamle søn kan lide at bære neglelak, og han kan lide at gå i pigetøj. Han fortæller mig om de drenge, han kan lide i skolen. Han siger, at han vil gifte sig med dem og adoptere børn. Måske vil han vokser fra det. Måske ikke. Jeg elsker og acceptere ham, skriver hun.

Selv har moderen aldrig følt, at hun skulle bekymre sig om sønnens måde at klæde og opføre sig. Men en episode i skolen fik hende til at tænke anderledes og overveje, om hun burde få sønnen til at stoppe.

Læs også: Lille dreng følte sig som et monster efter kræftoperation i hovedet – så gjorde hans far det helt rigtige

- For et par dage siden kom han hjem og fortalte mig igen om børn, der drille ham i skolen for hans neglelak. Og for første gang nogensinde overvejede jeg at bede ham om at tage det af. Skjule hvem han i virkeligheden er, skriver Devon Berryann.

Hun frygter, at sønnen kan risikere at blive skudt på grund af sin seksualitet, lige som det skete på en bøsseklub i Orlando for noget tid siden.

- I det øjeblik var jeg så bange, at jeg spekulerede på, om det ville være bedre at stoppe med at opmuntre ham. Så huskede jeg på alle de grunde, der har fået mig til at lade ham være den han vil være. Fordi det gør ham glad.

Så i stedet for at pådutte sin søn en anden livsstil, lader hun ham være den, han er og gøre det, han elsker.

- I går gik vi ud og købte mere neglelak. Så verden, her er han. Se min dreng for den fantastiske person, han er. Vis ham kærlighed. Vis ham accept. Hjælp os med at ændre verden til sted, der fortjener ham.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip