Seksårig dreng sexkrænket i Brugsen: Gerningsmanden kan have gjort det flere gange

For en seksårig dreng blev en tur i SuperBrugsen i Greve mandag aften sammen med sin far en noget ubehagelige oplevelse.

For da han gik på et tidspunkt var uden faderen opsyn blev drengen antastet af en mand, der rørte ham på numsen uden på tøjet. Herefter stak manden sin hånd ned i drengens bukser og befølte ham igen.

I første omgang fortalte drengen til sin far, at han havde mødt en klam mand. Men det var først senere på aften at han fortalte, hvad der rent faktisk var foregået.

Til Dagens.dk oplyser kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, at faderen med det samme tog kontakt til SuperBrugsen og politiet.

Læs ogsåHyggelig familiemiddag endte frygteligt: 10-årig dreng sexkrænket af midaldrende mand

- På videoovervågningen fra butikken kan vi se, hvad der sker med drengen, og samtidig får vi et tip fra en borger, der ser manden køre væk i en bil. Vedkommende noterer registreringsnummeret på bilen, og vi kunne derved finde frem til manden og anholde ham, siger Carsten Andersen.

Han blev anholdt tirsdag aften klokken 19:20 sigtet for blufærdighedskrænkelse. Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at at udtales sig om, hvordan gerningsmanden forholder sig til sigtelsen.

Dagens.dk kunne i går fortælle om en lignende episode, også i Greve, hvor en 10-årig dreng, ligeledes mandag aften, blev antaste og sexkrænket af en 50-årig mand.

Grundet den sammen fremgangsmåde er politiet nu ved at undersøge, om der er tale om en og samme gerningsmand til de to krænkelser.

Manden sidder fortsat anholdt og skal her i dag i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve manden varetægtsfængslet.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip