Seksualitet udløste overfald på Ny Ellebjerg Station

Den 25-årige mand har forklaret politiet, at overfaldet begyndte, da han »bekræftede« over for de to gerningsmænd, at han er biseksuel. Han kendte ikke sine overfaldsmænd i forvejen.

»Der har været en dialog før overfaldet. Mere kan jeg ikke sige,« fortæller kommunikationsmedarbejder ved Københavns Politi, Steen Hansen, til Dagens.dk.

Det 25-årige offer blev rykket omkuld og fik presset en flaske mod halsen. Samtidig blev han visiteret og udsat for røveri. Volden eskalerede, da gerningsmændene med hænderne kværkede den unge mand, til han besvimede. Han var efterfølgende i livsfare og blev indlagt til observation.

Røveriudbyttet var den 25-åriges mobiltelefon.

»Forurettedes opfattelse af episoden er, at det er en hatecrime. Og karakteren af overfaldet gør, at det er meget groft. Vi står midt i en meget intens efterforskning,« siger Steen Hansen.

Af hensyn til efterforskningen kan han ikke gå i detaljer. Han oplyser dog, at der er flere mulige spor i sagen.

»Det er et langt, sejt træk. Vi skal se på, om der er nogle overvågningsbilleder, vi kan bruge. Der er også mulighed for at indsamle DNA. Og så skal vi afhøre forurettede igen, så vi kan sikre os en grundig beskrivelse af gerningsmændene,« forklarer Steen Hansen, der også bekræfter, at flere vidner er afhørt.

Han har dog ingen kommentarer til, hvad vidnerne har kunnet bidrage med, skriver Dagens.dk. Steen Hansen ønsker heller ikke at sige noget om den 25-åriges tilstand mandag morgen.

De to gerningsmænd er begge udlændinge og udgav sig under overfaldet for at være fra Frankrig. De beskrives som værende henholdsvis 190 centimeter og 170 centimeter høje, og iført grå trøje og mørkeblåt tøj.

Politiet er fortsat interesserede i at høre fra vidner, som kan bidrage til efterforskningen. Oplysninger kan gives på telefon 114.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip