Seksuelt tiltrukket af biler: Mand har haft sex med 1000 biler - se videoen

Det engelske ord "Mechanophilia" dækker over en intens seksuel tiltrækning af maskiner, såsom cykler, motorcykler, helikoptere og biler.

62-årige Edward Smith fra Washington er en "mechaphile" med trang til biler, og det har han været siden teenageårene. På 45 år har han haft ca. 1000 seksuelle forhold til biler. Det skriver nyhedsmediet Mirror.uk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Kun en gang i sit liv har Edward Smith haft et menneske som kæreste.

- Nogle mænd kigger på bryster og numser på lækre kvinder. Jeg kigger på frontpartiet og bagenden på smukke biler, siger Edward Smith til Mirror.uk

Hans foretrukne erobringer tæller brølende Mustanger, lukseriøse Jaguarer og kamphelikoptere.

I sine teenagedage gik den unge Edward løs på hundredevis af køretøjer, og da det var på sit højeste, havde han sex med en bil om ugen.

Men nu har den 62-årige mechaphile skruet ned for aktiviteten, og han har kastet sin kærlighed på en brugt Volkswagen Beetle, som han kalder "Vanilla". Han satser på et langt forhold til denne bil.

- Når jeg holder Vanilla i mine arme, kan jeg mærke en kraftfuld energi fra hende. Det er ekstremt tilfredsstillende, men sommetider melankolsk, fordi jeg ved, hun ikke kan snakke til mig. Men overordnet ved jeg, at hun føler det samme for mig, og det er intenst, siger den forelskede Edward til Mirror.uk. 

Hans kærlighed til biler er så stor, at han udtaler, at hans hjerte ville blive knust, hvis der skete noget med hans "Vanilla".  

SE VIDEOEN OG BILLEDER MED EDWARD SMITH HER:        

Dagens Gossip